Sárkány Wellness és Gyógyfürdő

Sárkány Wellness és Gyógyfürdő

A 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő a rendkívül hatásos, és gyógyászati célokra is alkalmas Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára.

A 2010-ben épült Sárkány Wellness és Gyógyfürdő a rendkívül hatásos, és gyógyászati célokra is alkalmas Báthory gyógyvíznek köszönhetően igazi termál paradicsom a pihenni és gyógyulni vágyók számára. Wellness részlegünk három finn szaunánkkal, infraszaunánkkal és gőzfürdőnkkel különleges élményeket nyújt az egészséges életmód kedvelőinek. Központunkban korszerű sóterápiás szoba, sókabin, valamint két merülő medence is található. Fürdőnkben a modern termál-gyógyászat követelményeinek megfelelően tapasztalt szakszemélyzettel ellátott gyógyászati részleg is helyet kapott. A gyógyítás a legújabb kezelési módokkal és szakorvosok szakmai felügyelete mellett zajlik.

A fürdő mellett épült Sárkány Strandon a nyári szezonban Vendégeink a szabad ég alatt élvezhetik a napsütést, az úszást és a csúszdázást.

A Sárkány Wellness és Gyógyfürdő szomszédságában található a Sárkány Apartman és Kemping, tóval, erdőkkel övezett, csendes, nyugodt környezetben. A családokat télen-nyáron 20 db jól felszerelt, új építésű apartman, és a környezethez hasonlóan kellemes árak várják. (szállásfoglalás: +36-70/338-5456)

A fürdő mellett épült Látogatóközpont és a Fedeles Lovarda jól egészítik ki a fürdő és a kemping szolgáltatásait. A 200 m2-es látogatóközpont ideális családi és céges rendezvények, kisebb konferenciák helyszínének. A közel 2000 m2-es új Fedeles Lovarda a lovagló versenyek (díjlovagló, díjugrató, fogathajtó) nemzetközi előírásainak is megfelel. A lovaglótér mellett a vendéglovak kényelmét 8 db angol boksz szolgálja.